Strona główna / Ciasta francuskieCiasta francuskie nowośćBun’n’RollFR11845-60min16 min165-170 °C °C85 g |50 szt. w kartonie 23Croissant BridorFR10330 min.16 min.165-170 °C70 g | 60 szt. w kartonie | 64 kartony na palecie Croissant wieloziarnistyFR11720 min20 min175 °C °C90 g |48szt. w kartonie Croissant z kremem orzechowym i nugatemFR11522-24 min.165-175 °C110 g | 88 szt. w kartonie | 80 kartonów na palecie Croissant z marcepanem i migdałamiFR11220-22 min.165-175 °C95 g | 48 szt. w kartonie | 80 kartonów na palecie Croissant z nadzieniem malinowymFR11620 min20 min175 °C °C90 g |48szt. w kartonie 24Rogal premiumFR10530 min.18-20 min.180 °C90 g | 60 szt. w kartonie | 64 kartony na palecie