Strona główna / Ciasta francuskieCiasta francuskie 23Croissant BridorFR10330 min.16 min.165-170 °C70 g | 60 szt. w kartonie | 64 kartony na palecie 23Croissant CharentesFR10215 min.175 °C50 g | 120 szt. w kartonie | 64 kartony na palecie nowośćCroissant wieloziarnisty (GTG)FR11720 min20 min175 °C °C90 g |48szt. w kartonie Croissant z kremem orzechowym i nugatemFR11522-24 min.165-175 °C110 g | 88 szt. w kartonie | 80 kartonów na palecie Croissant z marcepanem i migdałamiFR11220-22 min.165-175 °C95 g | 48 szt. w kartonie | 80 kartonów na palecie nowośćCroissant z nadzieniem malinowymFR11620 min20 min175 °C °C90 g |48szt. w kartonie 25Rogal (25%)FR10715-20 min.18 min.190-200 °C80 g | 120 szt. w kartonie | 28 kartonów na palecie 24Rogal premiumFR10530 min.18-20 min.180 °C90 g | 60 szt. w kartonie | 64 kartony na palecie